En kopp te

Fy tusan vad kallt det är i Malmö i dag!
Det var bara att bädda ner sig under en filt med en stor kopp te när jag kom hem, men det är lite mysigt det också..
Vi är ju inte så bortskämda med vita vintrar längre så man skall väl inte klaga.

God morgon Söndag!

Nyvaken,sitter i soffan och halvglor på nyhetsmorgon söndag,skall snart sätta på lite kaffe och duka fram lite frukost...
Funderar på om jag skall vara en såndär fantastisk flickvän(men det är jag ju alltid:D) och väcka sambon som fortfarande sover, till ett dukat frukostbord... igår hade han en önskan om att jag skulle komma in viskandes och säga nåt i stil med
"älskling,jag har vart på bageriet och köpt nybakt bröd, här finns kaffe och juice framdukat och jag har tänt lite levande ljus så det är bara att komma upp och sätta sig, men om du känner för att sova lite till sådär 5-10-20-35...minuter till så är det helt okej, jag kan sätta på nytt kaffe när du behagar stiga upp,bara så att du vet"
Det blev visst inte riktigt så, men kankse kan bli lite så i dag,men blir ingen promenad till nåt bageri i dag...
Vi skulle ta en kvällspromenad i går...vi gick i 2 timmar!der är nog det man kallar långpromenad.

(oj,nu ser jag att jag inte alls tittar på nyhetsmorgon,utan på svt...jag som undrade var Tilde var...jaha, men där fick jag ju förklaringen, ingen fara Tilde lever...skönt)

Igår eftermiddag var vi på bio och såg Avatar( jag har plötsligt blivit en riktig filmmänniska har vart på luftslottet som sprängdes,snabba cash och Avatar inom loppet av 1.5 vecka...kanske kan få jobb som filmkritiker på aftonbladet)...Egentligen så var det Jakob och två kompisar till honom som skulle gått men så fick en förhinder och biljetterna var redan betalda, så som den fantastiskt otroliga underbara flickvän jag är(jag sa ju det!) ställde jag upp som inhoppande biosällskap istället...men det ångrar jag inte en sekund,är positivt överaskad efterssom jag vanligtvis inte alls gillar liknande  filmer. Filmen var faktiskt rikitgt bra både handlingen och 3D effekterna...jag tyckte ju att hälften av nöjet med det här med 3D film var att se sig om i biosalen och betrakta när alla sitter helt totalseriösa iklädda dessa komiska glasögon!
Handlingen gav mig en äckellänsla över vilken skit människan är många gånger, och hur den är villig att göra precis vad som helst för pengar och att äga och detta på ett helt respektlöst sätt gentemot sin omgivning...

Nu spelar Andreas Grega hos Tilde, det gillar jag!
Ha en fin söndag!


FREDAGSMYS

Då var det dags för fredagsmys på skomakarbyn.
Blir en lugn fredag, vi ska baka pizza och dricka lite vin kanske någon film...
Skönt att bara ha en lugn kväll..min hjärna är slut efter form-workshop från 8-15.. idagj har jag gjort en bruksanvisning till en häftapparat...spännande:-/.
Ha ett mysigt fredagsmys allesammans!


Välkommen till min nya blogg!

Hej Hej Hallå!

Resultat av alldeles för mycket fritid den senaste tiden blev detta!Jag vet inte rikitgt varför och har inte heller något brilliant tema som jag tänkt att fylla denna blogg med,väntar med spänning på att jag ska knäcka den nöten!Förmodligen så kommer den mest att handla om mig,mig och så mig!

KRAMAR


RSS 2.0